Denní zamyšlení s Písmem

11.5.2009

11. 5. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

Bůh umí obnovit i hodně poničené.....


Ez 36,33-38

36,33 Toto praví Panovník Hospodin: "V den, kdy vás očistím ode všech vašich nepravostí, osídlím města, a co je v troskách, bude vystavěno.
36,34 Zpustošená země bude obdělána, nebude už ležet zpustošená před zraky všech, kdo jdou kolem.
36,35 Potom řeknou: "Tato zpustošená země je jako zahrada v Edenu: města ležící v troskách, zpustlá a zbořená, jsou nyní opevněna a osídlena."
36,36 I poznají pronárody, které zůstanou vůkol, že já Hospodin jsem vystavěl, co bylo zbořeno, a osázel zpustošený kraj; já Hospodin jsem to vyhlásil a vykonal.  
36,37 Toto praví Panovník Hospodin: Opět budu izraelskému domu odpovídat na dotazy a prokážu jim toto: Rozmnožím lidi jako ovce.
36,38 Bude jich jak ovcí posvěcených k obětem, jak ovcí v Jeruzalémě při slavnostních shromážděních; města obrácená v trosky naplní se lidmi jako ovcemi. I poznají, že já jsem Hospodin."

zdroj: jump.cho.cz

Zobrazeno 1477×

Komentáře

akrimka

Díky za tato slova, ´tudíž mám naději, že moje zpustošená duše jedním klukembude obnovena...Bůh mi sice na začátku říkal, ať se nezabývám ukrutníke, ale šla jsem do toho, protože jsem si mysĺel, že moje křesťanství ho změní, ale místo toho jsem si musela vyslechnout tak ošklivé věci, že je raději nebudu opakovat. Modlím se, aby k němu byl Bůh milostivý i přesto.

bjetush

Přidávám se:) díky za krásné povzbuzení:)<br />
mimochodem,znám něco podobného a věřím,že se to jednou obrátí k lepšímu a modlitby budou vyslyšeny...;)

mirahrobar

"Bůh umí obnovit i hodně poničené" <br />
tak s tím naprosto souhlasím,já bych o tom mohl podávat svědectví,kdyby mi to už šlo.Děkujme Bohu za všechny znovustvořené,i já děkuji Bohu za své obrácení a za to že mi Bůh a Panna Maria dávají sílu a výdrž dělat radikální změny ve svém životě :-)

floweret

Bůh je ten, kdo dává darem nové srdce, nový život tam, kde je smrt, pusto a srdce kamenné.. Vždyť Lékař přišel zachránit nemocné, nemocné hříchem, nás... a je mocen je v mžiku uzdravit, postavit bez poskvrny před Otcem... neboť On nás očistil svou krví, kterou prolil za každý náš hřích a dokonale zaplatil..<br />
"tam,kde se rozhojnil hřích, ještě více se rozhojnila milost" (kdesi v Písmu)<br />
Bůh je ten, kdo dělá radikální zásahy v lidských životech - já jsem chodící příklad..<br />
Chvála Mu za to, že mě osvobodil a přenesl do svého podivuhodného světla..

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka