Denní zamyšlení s Písmem

14.6.2009

14. 6. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

Popsané vidění ti znovu připomíná, že žiješ ve válečném stavu. Jsi-li však pokřtěn, jsi Boží dítě, syn nebo dcera Krále, Vítěze. A tvůj Otec ví, že život zde na zemi není jeden velkej free-mejdan s kámošema...


Ví, že život je občas drsnej a sem tam ‚dostáváš přes hubu‘. A uprostřed toho všeho tě nechce nechat bezbranného, bez šance. Vybavuje tě pro život v boji. Pros dnes o bdělé srdce, o odvahu kráčet po Božích cestách, pros o prostou radost. Chceš-li, pozvi do svého dne také tu, která rozhodně nebyla žádná bábovka, měla odvahu říct Bohu ANO které nikdy nevzala zpět, ani když procházela dost hustejma věcma. Chceš-li, pozvi Marii, ať kráčí s tebou.


Zj 12,1-9

12,1 A ukázalo se veliké znamení na nebi: Žena oděná sluncem, s měsícem pod nohama a s korunou dvanácti hvězd kolem hlavy.
12,2 Ta žena byla těhotná a křičela v bolestech, neboť přišla její hodina.
12,3 Tu se ukázalo na nebi jiné znamení: Veliký ohnivý drak s deseti rohy a sedmi hlavami, a na každé hlavě měl královskou korunu.
12,4 Ocasem smetl třetinu hvězd z nebe a svrhl je na zem. A drak se postavil před ženu, aby pohltil její dítě, jakmile se narodí.
12,5 Ona porodila dítě, syna, který má železnou berlou pást všechny národy; ale dítě bylo přeneseno k Bohu a jeho trůnu.  
12,6 Žena pak uprchla na poušť, kde jí Bůh připravil útočiště, aby tam o ni bylo postáráno po tisíc dvě stě šedesát dní.
12,7 A strhla se bitva na nebi: Michael a jeho andělé se utkali s drakem.
12,8 Drak i jeho andělé bojovali, ale nezvítězili, a nebylo již pro ně místa v nebi.
12,9 A veliký drak, ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který sváděl celý svět, byl svržen na zem a s ním i jeho andělé.

 

zdroj: jump.cho.cz

Zobrazeno 1201×

Komentáře

akrimka

to je z apokalypsy a popisuje CO se děje v nebi za boj s ďáblem-drakem. je to hodně vizionářské a moc tomu nerozumím<br />
<br />
ALE OK! pěkné:)

Klarysa

Diky uz jen za slova uvodem.... Ted jsou blizsi.... Ale diky i za slovo na den, je uzasne mit "dve mamy a taky dva taty" tady na zemi.... Proste Pane diky za tvou blizkost a stale zhavou lasku:) Preju vsem pozehnanou nedeli:) Mejte se:) +

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka