Denní zamyšlení s Písmem

15.6.2009

15. 6. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

Nám na zemi často připadá, že zlo (Zlo) vítězí, má navrch, prožíváme své pády, jsme tísněni, prohráváme... Ale nezapomeň, že ďábel je sice plný zlosti ..(verš 12), ale již přišlo spasení,moc a království našeho Boha i vláda Mesiáše. Vítěz bitvy je již znám.


Zj 12,7-12

12,7 A strhla se bitva na nebi: Michael a jeho andělé se utkali s drakem.
12,8 Drak i jeho andělé bojovali, ale nezvítězili, a nebylo již pro ně místa v nebi.
12,9 A veliký drak, ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který sváděl celý svět, byl svržen na zem a s ním i jeho andělé.
12,10 A slyšel jsem mocný hlas v nebi: "Nyní přišlo spasení, moc a království našeho Boha i vláda jeho Mesiáše; neboť byl svržen žalobce našich bratří, který je před Bohem osočoval dnem i nocí.  
12,11 Oni nad ním zvítězili pro krev Beránkovu a pro slovo svého svědectví. Nemilovali svůj život tak, aby se zalekli smrti.
12,12 Proto jásejte, nebesa a všichni, kdo v nich přebýváte! Běda však zemi i moři, neboť sestoupil k vám ďábel, plný zlosti, protože ví, jak málo času mu zbývá."

zdroj: jump.cho.cz

Zobrazeno 2696×

Komentáře

hadovec

k touhle mrkněte aji na Jana 14,28-30...<br />
naneštěstí každé oslavení Boží přitahuje Jeho nepřítele, který se pak snaží škodit kde se dá. Když ale zůstaneme s Bohem, On nás zachrání...

akrimka

ano "každé oslavení Boží přitahuje i nepřítele": prezentuji na jednom serveru křesťanské básně a k jedné jsme stáhla z interentu doprovodné foto, které ani nevím, kdo je autorem...napadl mne tam jeden anonym, že KRADU fotky, tak jsem mu to tam vysvětlila,no myslím, že každý vidí, že to je nepřítel, ale škoda, že tak narušuje to svědectví.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka