Denní zamyšlení s Písmem

12. 10. 2009

12. 10. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

Gn 21,14-20 Za časného jitra vzal Abraham chléb a měch vody a dal Hagaře. Vložil jí dítě na ramena a propustil ji. Šla a bloudila po Beeršebské stepi. Když voda v měchu došla, odložila dítě pod jedním křoviskem.


Odešla a usedla opodál, co by lukem dostřelil, neboť si řekla: „Nemohu se dívat, jak dítě umírá." Usedla tam, zaúpěla a rozplakala se. Bůh uslyšel hlas chlapce a Boží posel z nebe zavolal na Hagaru. Pravil jí: „Co je ti, Hagaro? Neboj se! Bůh slyšel hlas chlapce na tom místě, kde je. Vstaň, vezmi chlapce a pečuj o něj, já z něho učiním veliký národ." Tu jí Bůh otevřel oči a ona spatřila studni s vodou. Šla, naplnila měch vodou a dala chlapci napít. A Bůh byl s chlapcem. Když vyrostl, usadil se ve stepi a stal se lučištníkem.

Bůh vidí řešení tam, kde z našeho pohledu již žádné řešení není.

ZDROJ: jump.cho.cz

 

Zobrazeno 2184×

Komentáře

akrimka

To je hezké, že Bůh má na všechno řešení, to každý chápe, ale podle mě záleží, JESTLI to řešení také zjeví nám, jsem v situaci, kdy s jedním klukem UŽ nevidím žádné řešení, protošě zradil mě a KONEXC? i když to mohl být fatální vztah mezi mNOU A JÍM, ALE ON si vybral cestu poplatnosti a šel proto mě dokonce, lhal a ponižoval mě, myslím, že je to jasné, že Bůh tady žádné řešení neukazuje, pouze KONEC!(navíc se kamarádí s holkou, která mě šikanovala!!!

majkiii

Tak ono to řešení je třeba ten vztah ukončit. A až po tom konci se Ti ukáže nová cesta, kam dál jít a co dál dělat :)<br />
<br />
Přeju hodně sil a Boží pomoci do dalších dní 2:)

akrimka

Díky za názor: přesně, ukončila jsem to už zhruba v lednu poté, co se přidal k šikanérům),ale nějak se mu to nelíbilo ten konec a oba jsme na sebe házeli špínu (jak při rozvodu), nevím, zatím nikoho lepšího nemám, ale asi to chce být sama jako dosud, štěstí na vztahy prostě nemám, ale jinak jsem v poho s boží pomocí :-)

Ester

"Bůh vidí řešení tam, kde z našeho pohledu již žádné řešení není."<br />
<br />
To doufám....<br />
<br />
<br />
Majkiii: jj, někdy není jiná cesta než ten vztah ukončit:)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka