Denní zamyšlení s Písmem

23. 10. 2009

23. 10. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

Gal 3,26-29: "Vy všichni jste přece skrze víru syny Božími v Kristu Ježíši. Neboť vy všichni, kteří jste byli pokřtěni v Krista, také jste Krista oblékli.


Není už rozdíl mezi židem a pohanem, otrokem a svobodným, mužem a ženou. Vy všichni jste jedno v Kristu Ježíši. Jste-li Kristovi, jste potomstvo Abrahamovo a dědicové toho, co Bůh zaslíbil."

Ježíš je tím kdo tě spojuje s ostatními. A do nebe nemůžeš sám, ale jen s těmi druhými. On stejně tak jako přijal tebe přijímá i ostatní bratry a sestry!

ZDROJ: jump.cho.cz

Zobrazeno 1332×

Komentáře

akrimka

jj to je pravda, sama bych se tam (v nebi) i nudila :-D

floweret

Z tohohle úryvku mě dnes obzvlášť zaujal tenhle verš: <br />
"Jste-li Kristovi, jste potomstvo Abrahamovo a dědicové toho, co Bůh zaslíbil."<br />
Kdo tedy svým srdcem náleží Kristu, je dědicem veškerých Božích zaslíbení... prostě mu náleží... pokaždé, když si to uvědomuji, mi to přijde jako ohromný objev :-)... a tato zaslíbení patří všem, kdo v Něm jsou...<br />
<br />
mi to ještě připomíná... jak se chceme společně radovat a snášet v nebi, když se nedokážeme snést tady na zemi? Co když se tam sejdeme s těmi, s kým se tady handrkujeme?

Markéta Pavelková

k poslednímu odstavci od floweret: přesně to jsme si pomyslela, když dnes tady na signálech sleduji diskuzi, která řeší hudbu ve Staré Boleslavi.. A je mi z toho smutno, že někteří lidé prostě nedokáží druhé respektovat a smířit se s věcmi, které už stejně nezmění..

Eva66

No, to platí všude. Křesťané se nemají rádi. Platí Ježíšova slova synové světa jsou vůči sobě prozíravější než děti světla. Samozřejmě, že nejsou všichni nepřátelští, ale pozor, vnitřní konflikty mezi křesťany rozkládají církev.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka