Denní zamyšlení s Písmem

25. 10. 2009

25. 10. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

Gal 4,8-9: "Dříve jste však neznali Boha a byli jste otroky bohů, kteří ve skutečnosti bohy nejsou. Nyní jste však Boha poznali; lépe řečeno: byli jste od Boha poznáni.


Jak to, že se zase navracíte k těm bezmocným a ubohým mocnostem a chcete se jim dát znovu do otroctví?"

Gal 5,1: "Tu svobodu nám vydobyl Kristus. Stůjte proto pevně a nedejte si na sebe znovu vložit otrocké jho.!"

Pokud víš o něčem, co svazuje Tvůj život, co Tě drtí, tíží, s čím si nevíš rady, co Ti bere svobodu, odevzdej to vše Tomu, který jediný dává pravou svobodu. Tomu, který Tě skutečně může osvobodit.

Zdroj: jump.cho.cz

 

Zobrazeno 2885×

Komentáře

růžetrnitá

mvlorenc: - nepochopení, odmítnutí apod. od lidí, kteří mi byli velmi blízcí jsem poznala až moc dobře, dost mě to drtilo, cítila jsem se nanic, bezmocná a strašně sama, zklamání od někoho, komu důvěřuju hrozně bolí... Tehdy jsem se neměla na koho obrátit, jen na Boha. Myslela jsem si, že na mě všichni kašlou a že Bůh pomáhá jen těm lepším než jsem já... Přesto jsem se snažila DŮVĚŘOVAT BOHU že mi pomůže, svěřovat se mu se vším, co mě trápí. Po čase jsem zjistila, že to, za co jsem prosila, se vyřešilo způsobem, jaký jsem nečekala. Např. jsem nemocná a nemůžu pracovat - takže fin. nouze a Bůh posílá lidi, kteří mi pošlou tu nějaký peníz, tu stravenky, prostě spousta věcí se projasňuje, ale myslím, že hlavní bylo to, že jsem přestala spoléhat na sebe a odevzdávám den co den své starosti a svůj život jemu, raduji se z maličkostí a když takové maličkosti beru jako dar, život je krásnější a bohatší. Modlím se za Tebe, aby jsi všechno svý trápení předal Bohu, důvěřoval Jemu a uvidíš jak On to dokáže vyřešit. (Upozornění před použitím: Je třeba se zásobit trpělivostí :-))

Boženka

Díky za právě tohle slovo na den!<br />
Bůh ať ti požehná

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka