Denní zamyšlení s Písmem

22.1.2010

22. 1. 2010 0:00
Rubrika: O Slově na den

Nato mi řekl: „Toto je slovo Hospodinovo k Zerubábelovi:


Ne mocí ani silou, nýbrž mým duchem, praví Hospodin zástupů.

/Zach 4,6/

Pros dnes Ježíše, aby Ti dal svého Ducha. Ať Tě vede tímto dnem. Ať Tě učí jednat v jeho síle a ne ve své. Ať otvírá Tvé srdce Boží lásce a lidem okolo Tebe. Ať Tě usvědčuje z hříchu a naplňuje pravou radostí nejen z odpuštění.

ZDROJ: jump.cho.cz

Zobrazeno 2439×

Komentáře

akrimka

Musím se přiznat, že jsem se včera za tu situaci nodlila, tak jsem dostala odpověď, Bůh je úžasnej:-)...navíc jsem tam objevila jednoho mladého čerstvého křesťana, kterému dám na link na signály...a navíc mu chci navrhnout emailové studium Bible, aleluja!!!!

floweret

akrimka: to je teda síla.

akrimka

je to super, svým nepřátelům, kteří mne okradli, jsem měla možnost dnes dát najíst a napít, Bůh je opravdu milostivý, že tu situaci připravil! Díky Pane....:-)

floweret

Ani: jojo, ani mocí, ani silou, ale Jeho Duchem :-)

Ani2

"Ať Tě učí jednat v Jeho síle a ne ve své" - chce to hodně pokory, abych si řekla, že když se mi něco daří, že jsem to nezvládla jenom já, ale s pomocí Boží, a hodně víry, abych, když se mi něco nedaří, dokázala Boha poprosit o pomoc a bojovat.

floweret

amen!...<br />
<br />
zvláště v tom komentáři se mi líbí "ať Tě usvědčuje z hříchu" - to potřebujeme všichni. A Bůh tak učiní, když Ho o to budeš prosit... jen je potom třeba s tím něco dělat, až Ti zjeví věci, které třeba nechceš vidět ;-).

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka