Denní zamyšlení s Písmem

10. 5. 2010

10. 5. 2010 0:00
Rubrika: O Slově na den

‚Nikdy tě neopustím a nikdy se tě nezřeknu.‘


5Nedejte se vést láskou k penězům; buďte spokojeni s tím, co máte. Vždyť Bůh řekl: ‚Nikdy tě neopustím a nikdy se tě nezřeknu.‘ 6Proto smíme říkat s důvěrou: ‚Pán při mně stojí, nebudu se bát. Co mi může udělat člověk?‘

/Žd 13,5.6/

9Nepřikázal jsem ti snad: Buď rozhodný a udatný, neměj strach a neděs se, neboť Hospodin, tvůj Bůh, bude s tebou všude, kam půjdeš?“

/Joz 1,9/

Bůh je s Tebou tady a teď. Ne jen v kostele, ne jen když se modlíš, ne jen když jsi po zpovědi, ale tady a teď. Chce se s Tebou setkat tam, kde právě jsi.

ZDROJ: jump.cho.cz

Zobrazeno 1256×

Komentáře

Zamdotex

TAKTAK.<br />
‚Nikdy tě neopustím a nikdy se tě nezřeknu.‘<br />
neprahněme po věcech lidských, když máme poklady, které nejsou z tohoto světa.<br />
Pane, dej mi, prosím, tak pevnou víru, aby mě ani celý zástup lidí nenalomil a neodvrátil od cesty k Tobě!

akrimka

Nejradši mám verš: "Co mi může udělat člověk?" Nic protože on jen pouští hrůzu...jako monstra na poušti a zbude z nich jen prach....pokud se neobráti na cesty Boží :-)))

Zamdotex

"j$en hrůzu"? nebrala bych to tak černě - v každém je kus dobra. do každého zasel Pán kus světla, jen záleží, jak moc vyzařuje i na povrch (obrazně řečeno)

zipet

Bůh je stále při nás, i když se radujem, i když jsme smutní nebo naštvaní. A co víc, On nejenže je s námi, On také s námi všechno prožívá. Každé naše zklamání je i pro něj bolestné a každá naše radost je i pro něj radostí! On při nás stojí a my jsme Jeho!On se nás nikdy nezřekne!

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka