Denní zamyšlení s Písmem

11. 5. 2010

11. 5. 2010 0:00
Rubrika: O Slově na den

Ulehnu, usnu a probudím se, neboť Hospodin mě podepírá.


1Davidův, když prchal před svým synem Abšalómem. 2Hospodine, jak mnoho je těch, kteří mě souží, mnoho je těch, kdo proti mně povstávají! 3Mnoho je těch, kteří o mně prohlašují: „Ten u Boha spásu nenalezne.“ 4Ze všech stran jsi mi však, Hospodine, štítem, tys má sláva, ty mi zvedáš hlavu. 5Pozvedám hlas k Hospodinu, a on ze své svaté hory mi už odpovídá. 6Ulehnu, usnu a probudím se, neboť Hospodin mě podepírá. 7Nebojím se davu desetitisíců, kteří kolem proti mně se kladou. 8Povstaň, Hospodine, zachraň mě, můj Bože! Rozbiješ čelisti všem mým nepřátelům, svévolníkům zvyrážíš zuby. 9V Hospodinu je spása. S tvým lidem je tvoje požehnání!

/Ž 3/

Žalmista svědčí o tom, že Bůh je s ním, že se na něj může spolehnout v jakékoli situaci života. Celý žalm se v klidu pomodli, zůstaň s jeho testem a vrať se k tomu verši či slovu, které Tě zasáhlo nebo pro Tebe bylo důležité. Vyjdi s ním do dnešního dne.

ZDROJ: jump.cho.cz

Zobrazeno 1273×

Komentáře

Zamdotex

nemusím se bát nikoho, vždyť mám za spojence Hospodina.<br />
Ulehnu, usnu, snad mě Pán zachová do dalšího rána. "Buď vůle Tvá."

akrimka

david měl desetitisíce nepřátel, tolim lidí ani neznám, co je proti tomu pro Hospodina ochránit mne od pár "blbců"?<br />
<br />
Hračka, díky Pane můj:-)))))

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka