Denní zamyšlení s Písmem

7. 5. 2010

7. 5. 2010 0:00
Rubrika: O Slově na den

Kdo jsi ty, že soudíš cizího služebníka?


4Kdo jsi ty, že soudíš cizího služebníka? O tom, zda obstojí či ne, rozhoduje jeho vlastní pán. A on obstojí, neboť Pán má moc jej podepřít.

/Ř 14,4/

Dej Pánu všechny ty, které soudíš. On je soudce. Žehnej jim.

ZDROJ: jump.cho.cz

Zobrazeno 1257×

Komentáře

akrimka

Je to sice hezké, ale ať si cizí služebník si tedy pracuje pro vlastního pána, vlastníka firmy. Já nebudu ustupovat ze své profesionality a sloužit pitomcům, protože sloužím Bohu, svému Pánu, který je v mém svědomí. AŤ si mě klidně vyhodí, nebudu se vůbec podílat na blbosti ostatních!Amen....

Jiří jirkas Haman

Jano, je to myšleno trochu jinak. Samozřejmě, nenech si s... na hlavu, tam kde s oblibou s...:-) Jde spíše o to, že někdy jsme ve své víře tak zabednění, že soudíme někoho, kdo nám na první pohled nemusí být vůbec sympatický, ale přitom může nepřímo evangelium dodržovat lépe než my, co se někdy modlíme "jak o život". Takhle to vidím já. Víra nám totiž neříká "žij si jako v nebi", ale "žij už tady nebe". Q.E.D.

akrimka

aha, tak jsem to konečně pochopila: dnes mě někdo udal řediteli, že nadměrně využívám pc, přitom je to udavačství prvího řádu.

akrimka

někde jsem slyšela výklad, že předat Bohu někoho, kdo křesťanovi neprávem ubližoval, je velmi závažné, oni totiž nevědí, že pronásledovat křesťana se nevyplácí, může se mu to šeredně v budoucnu nevyplatit, Bůh to totiž potrestá, proto si to s lidmi raději vyřizuji sama

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka