Denní zamyšlení s Písmem

27. 7. 2010

27. 7. 2010 0:54
Rubrika: O Slově na den

Všechno dělejte bez reptání a bez pochybování.


13Neboť je to Bůh, který ve vás působí, že chcete i činíte, co se mu líbí. 14Všechno dělejte bez reptání a bez pochybování, 15abyste byli bezúhonní a ryzí, Boží děti bez poskvrny uprostřed pokolení pokřiveného a zvráceného. V něm sviťte jako hvězdy, které osvěcují svět, 16držte se slova života, abych se vámi mohl pochlubit v den Kristův, že jsem nadarmo neběžel ani se nadarmo nenamáhal.

/Fil 2,13-16/

Uprostřed dnešního světa, který Boha nezná, máme zářit jako hvězdy. Mnozí víte, jak jsou hvězdy důležité v noci. Často mohou být jediným orientačním bodem. Možná vám to nepřijde, ale pro mnohé lidi ve vašem okolí jste takto důležití. Jste možná jediná hvězda, která jim může ukázat na Krista. Máte zářit. Nebát se. Není to vůbec snadné a bez Ježíše nemáte šanci. A tak mu dnes odevzdejte své nevěřící přátele, spolužáky, známé, spolupracovníky,… A sami sebe. Proste za dar svědectví o Kristu, aby vám Bůh dal správná slova a odvahu svědčit a proste, aby on sám připravil vhodné situace.

zdroj: jump.cho.cz

 

Zobrazeno 1376×

Komentáře

Marie Křehotová

Tato slova jsou na místě a právě vhod, neboť provází člověka jeho každodenní poutí životem. Slova a svědectví se musí umět uvážit.

akrimka

je to výborné slovo,díky Pane !

marujanickova

Ať máme odvahu svědčit naší víru pomoz nám Pane Ježíši...díky za dnešní slovo...=)

jooovy

V síle Tvého Ducha...

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka