Denní zamyšlení s Písmem

16. 9. 2010

16. 9. 2010 0:14
Rubrika: O Slově na den

Byl bohatý, ale pro vás se stal chudým.

Znáte přece štědrost našeho Pána Ježíše Krista: byl bohatý, ale pro vás se stal chudým, abyste vy jeho chudobou zbohatli.

/2Kor 8,9/

Zkus se dnes něčeho vzdát pro druhé – možná to bude oblíbený druh cukroví, který zbyl na talíři poslední, možná oblíbené kalhoty či sukně, kterou si zrovna chce na sebe vzít sestra a možná to bude Tvoje představa o tom, co budeš dnes dělat. Někdo či něco Ti udělalo čáru přes rozpočet a vše je jinak. Zkus to pokojně přijmout. I v tom je chudoba. Pros Pána, aby Tě učil být chudým/chudou. Svěř se mu.

zdroj: jump.cho.cz

Zobrazeno 1030×

Komentáře

Celka

Tvoje představa o tom, co budeš dnes dělat?
"Snad budeš mít úspěch, snad naženeš strachu. Tak dopadnou ti, jimiž se zaměstnáváš, s nimiž obchoduješ už od svého mládí. Každý z nich na svých cestách zbloudí, nespasí tě nikdo."
Iz 48,12,15
Milé sestry a bratři odevzdejte dnešní den Pánu, na Jeho Cestu se ptejme, pokorně přijímejme z Jeho ruky obdarování i chodobu. Amen

akrimka

je zajímavé, že někdy je dobré pro bohatého člověka zažít chudobu, to se mi stalo poslední dva roky, a to jen proto, že jsem VŠE rozdala chudým...opravdu velká lekce od Pána!

Hanča007

To mi na dnešek sedí uplně přesně...Pane, prosím pomoz mi...

akrimka

ahoj, byla jsem tedka chvíli mimo, no celkem přepracovanost no, ale díky za koment :-)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka