Denní zamyšlení s Písmem

20. 9. 2010

20. 9. 2010 0:29
Rubrika: O Slově na den

Bůh řekl: ‚Nikdy tě neopustím a nikdy se tě nezřeknu.‘


5Nedejte se vést láskou k penězům; buďte spokojeni s tím, co máte. Vždyť Bůh řekl: ‚Nikdy tě neopustím a nikdy se tě nezřeknu.‘ 6Proto smíme říkat s důvěrou: ‚Pán při mně stojí, nebudu se bát. Co mi může udělat člověk?‘

/Žd 13,5.6/

9Nepřikázal jsem ti snad: Buď rozhodný a udatný, neměj strach a neděs se, neboť Hospodin, tvůj Bůh, bude s tebou všude, kam půjdeš?“

/Joz 1,9/

Bůh je s Tebou tady a teď. Ne jen v kostele, ne jen když se modlíš, ne jen když jsi po zpovědi, ale tady a teď. Chce se s Tebou setkat tam, kde právě jsi.

Zdroj: jump.cho.cz

Zobrazeno 2914×

Komentáře

Ester

jj:-)

akrimka

je velmi zajímavé, že tento verš přichází spolu s "nestarejte se o to, co byste zítra jedli a pili, Váš nebeský Otec ví..." na www.talkjesus.com.

Moje svědectví: v poslední době se potýkám s velkým nedostatkem peněz a hrozí, že bych v zimě doma umrzla, protože mi zastavili plyn a elektřinu kvůli nedoplatkům, které způsobil někdo jiný (ubytovaný bezdomovec a jiní) ALE věřím, že Pán se o moje příjmy postará:)

Klarysa

Diky Pane za tve slova, jen ty vis, co me tapi a boli....Diky, ze jsi stale s nami a nikdy nas neopustis....

Klarysa

Diky Pane za tve slova, jen ty vis, co me tapi a boli....Diky, ze jsi stale s nami a nikdy nas neopustis....

Markéta Pavelková

psáno přímo na můj dnešní den! :) "nedejte se vést láskou k penězům",dnes jsem se snažila tuto tezi vysvětlit spolužákům v sociologii.. je vidět, že Pán ví o nás víc, než my sami o sobě.. :)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka