Denní zamyšlení s Písmem

2.10.2010

2. 10. 2010 0:04
Rubrika: O Slově na den

O onom dni a hodině však neví nikdo, ani andělé v nebi, ani Syn; jenom Otec sám


36O onom dni a hodině však neví nikdo, ani andělé v nebi, ani Syn; jenom Otec sám.37Až přijde Syn člověka, bude to jako za dnů Noeho:38Jako tehdy před potopou hodovali a pili, ženili se a vdávaly až do dne, kdy Noe vešel do korábu,39a nic nepoznali, až přišla potopa a zachvátila všecky – takový bude i příchod Syna člověka.40Tehdy budou dva na poli, jeden bude přijat a druhý zanechán.41Dvě budou mlít obilí, jedna bude přijata a druhá zanechána.42Bděte tedy, protože nevíte, v který den váš Pán přijde.43Uvažte přece: Kdyby hospodář věděl, v kterou noční dobu přijde zloděj, bděl by a zabránil by mu vloupat se do domu.44Proto i vy buďte připraveni, neboť Syn člověka přijde v hodinu, kdy se nenadějete.

/Mt 24,36-44/

Představ si, že dnes večer přijde Ježíš. Přijde se svými svatými, aby soudil svět. Je poslední den. Co budeš dělat? Jak ho strávíš? Co určitě chceš stihnout? Co Ti bude líto, že jsi dodnes neudělal/a?

Zdroj:jump.cho.cz

Zobrazeno 3334×

Komentáře

akrimka

je to zajímavé...co jsem ještě neudělalä? Asi nic podstatného...akorát zaplatit nějaké dluhy, které jsem neudělala, ale jinak NIC, prostě budu ráda, že KONEČNĚ vidím Pána :-))))

Ani2

Četla jsem, že jednomu muži, který právě kosil trávu prý někdo položil otázku? "Co bys dělal, kdyby Ti někdo řekl, že tady na světě budeš jenom hodinu a pak se setkáš s Pánem." On odpověděl:"Co bych dělal? Dal bych si na tom kusu louky, který mi ještě zbývá, pořádně záležet." Myslím si, že to byl šťastný člověk.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka