Denní zamyšlení s Písmem

4.11.2010

4. 11. 2010 10:10
Rubrika: O Slově na den

 ‚Hospodin vykoupil Jákoba, svého služebníka.‘


20„Odejděte z Babylónu, prchněte od Kaldejců! S plesáním to oznamujte, všude rozhlašujte, rozneste to až do končin země, rcete: ‚Hospodin vykoupil Jákoba, svého služebníka.‘ 21Nebudou žíznit, až je povede vyschlými kraji, vodu ze skály jim vyvede jak bystřinu, rozpoltí skálu a v hojnosti potekou vody.“ 22„Nemají pokoj svévolníci,“ praví Hospodin.

/Iz 48,20-22/

Hospodin se o Tebe postará, v čase, kdy opouštíš jistotu svého zajetí, své vyjeté koleje a vstupuješ do neznáma, se kterým si nevíš rady, nevíš kudy a jak, pak On je ten, kdo to ví. Ptej se Jej, On Tě povede a bude učit jak žít v zemi svobodné. On zná Tvou žízeň a z nejtvrdší skály Ti vyvede vodu.

Zdroj:jump.cho.cz

Zobrazeno 1441×

Komentáře

akrimka

zajímavé je, že mi Bůh nedovolil jedno setkání...asi to bude Kaldejec:-) Díky Pane, že jsi to zařídil! Dokud Tě nepřijme, nebudu se s ním stýkat!!!

Ani2

Ten text je pravdivý. Nemám moc ráda změny ze zajetých kolejí, zvláště, když se mi v nich dobře jede a cítím se šťastná. Budoucnost se mi často jeví jako "skok do tmy". Musím však říci, že když se na ty svoje "skoky" podívám zpětně, byly dobře Bohem naplánované a vedl mě. S každým novým "skokem" mě učí v Něho věřit.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka