Denní zamyšlení s Písmem

25. 3. 2011

25. 3. 2011 0:00
Rubrika: O Slově na den

Ale já budu vyhlížet k Hospodinu, čekat na Boha, který mě spasí. Můj Bůh mě vyslyší.


Syn tupí otce, dcera povstává proti matce, snacha proti tchyni; každý má nepřátele ve vlastním domě.
Ale já budu vyhlížet k Hospodinu, čekat na Boha, který mě spasí. Můj Bůh mě vyslyší.

/Mich 7, 6-7/


Těžké a často až divoké rodinné vztahy nejsou žádnou novinkou, mluví o nich nejen prorok Micheáš. A stejně tak skutečnost, že jediný, kdo nás z nich může vyvést, kdo nás učí v pravdě milovat druhé a odpouštět a kdo nás k tomu uschopňuje, je Hospodin. Svěř dnes Pánu svou rodinu – rodiče, manžela, manželku, děti, sourozence, prarodiče,….zvlášť ty, s nimiž máš těžké nebo pošramocené vztahy. Tvůj Bůh tě vyslyší.

Zdroj: jump.cho.cz

 

Zobrazeno 4712×

Komentáře

marionette

úžasné!

růžetrnitá

Velké díky!

verien

Pane Bože, svěřuji Ti celou naší rodinu a také jeden pošramocený vztah (Ty víš, který to je) a prosím, aby se to urovnalo. Celá se Ti svěřuji!

Heléné

Pane, já Ti svěřuji svého snoubence a sebe,prosím Tě, abychom se správně připravovali na další důležitý krok v našem životě.Ať nadále poznáváme své přednosti,ale i své nedostatky a vyrovnáme se s ními.Ježíši důvěřuji Ti!

Nnika

Pane já se přidávám s prosbou o Tvojí přítomnost v našem vztahu s mým snoubencem. Svěřuji Ti nás dva... veď si naše kroky, naše rozhodnutí, buď naším světlem a prosím ať ve víře v Tebe rosteme víc a víc.
Svěřuji Ti také svoji rodinu i rodinu mého snoubence. Pomáhej nám, ať se od Tebe nevzdalujeme, ať neustále toužíme po Tvé blízkosti a neskutečné lásce.
Amen

Clara

Pane, svěřuji Ti všechny, na kom mi záleží... všechny, kterým jsem kdy slíbila přímluvu - třeba i "jen" při vyznání viny při mši svaté... svěřuji Ti sebe a svého milovaného manžela i naše budoucí děti... Amen.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka