Denní zamyšlení s Písmem

28.6.2016

28. 6. 2016 0:00
Rubrika: Nezařazené

„…loď už mizela ve vlnách; ale on spal.“


„Vtom se strhla na moři veliká bouře, takže loď už mizela ve vlnách; ale on spal. I přistoupili a probudili ho se slovy: „Pane, zachraň nás, nebo zahyneme!“ Řekl jim: „Proč jste tak ustrašení, vy malověrní?“ Vstal, pohrozil větrům i moři; a nastalo veliké ticho.“

/Mt 8,24-26/

Někdy se nám zdá, že Ježíš v loďce našeho života spí. A my se bojíme, že neví o našich těžkostech a že nám nepomůže. Nebuďme malověrní, ale důvěřujme mu, že nás vždy zachrání.

1. čtení: Am 3,1-8; 4,11-12
žalm: Žl 5
evangelium: Mt 8,23-27

Zobrazeno 1274×

Komentáře

vildatom

To se hodí. :-) Už dlouho mám to období, že také v té moji lodi jenom spí.

MartinM

On si pořád spí a nechává mě topit se ve vlnách. ... přestávám si myslet, že si mi ve své situaci nic zlého nemůže stát.

Klára Plešingrová

Martin Mařík
Důvěřuj... ono to třeba nebude podle tvých představ, ale lepšího spolucestujícího pro svou loď asi nenajdeš ;-) aspoň já mám zatím takovou zkušenost... myslím, že Bůh je stále na jeden krok od nás - ten jeden krok, který musíme udělat my - je to naše svoboda, říct ano nebo ne Božímu plánu s námi. Ať vám Pán žehná a ať brzy zakusíte, že není čeho se bát +++
https://www.youtube.com/watch?v=TXBsIsPLs2U

MartinM

díky za posilu. Malověrnost přichází, když ty hnusný životní zkoušky trvají příliš dlouho. Pane, Bože, vyslyšel jsi mne?

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka