Denní zamyšlení s Písmem

16.6.2009

16. 6. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

Ani naše „nejlepší“ úmysly nemusí být úmysly Božími. Svěř Pánu své plány, úmysly, rozhodnutí, nechej si jím mluvit do života.


Mt 16,21-23

16,21 Od té doby začal Ježíš ukazovat svým učedníkům, že musí jít do Jeruzaléma a mnoho trpět od starších, velekněží a zákoníků, být zabit a třetího dne vzkříšen.
16,22 Petr si ho vzal stranou a začal ho kárat: "Buď toho uchráněn, Pane, to se ti nemůže stát!"
16,23 Ale on se obrátil a řekl Petrovi: "Jdi mi z cesty, satane! Jsi mi kamenem úrazu, protože tvé smýšlení není z Boha, ale z člověka!"

zdroj: jump.cho.cz

Zobrazeno 2754×

Komentáře

Klarysa

Diky Pane!!! Ani nevis, jak si mi obzvlaste dneska pomohl svym slovem:) Diky moc!!!

Ester

Rafael: Jj, jakoby Boží vůle byla to nejhorší, co se nám vždycky může stát (to už někdo říkal, ale nemůžu si vzpomenout, kdo:-)). Přitom je to jinak, On chce, abysme byli šťastný, DOOPRAVDY šťastný. Jen to vždycky není podle našich představ....jenže to člověk vidí až s odstupem času a na něco možná přijde až v nebi....:-)<br />
Nemyslím si, že bysme se měli prvoplánově rozhodovat vždycky pro to, co je nepříjemný, těžší.... Spousta z nás má někde v podvědomí ještě Boha tyrana, který nám nechce nic dopřát....jenže On je naštěstí úplně jinej:-)<br />
A jak to poznat? To bych taky ráda věděla. Myslím, že napovídá touha srdce, modlitba, rozum....a možná i duchovní doprovázení někoho zkušenějšího:-)

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka