Denní zamyšlení s Písmem

30. 9. 2009

30. 9. 2009 0:00
Rubrika: O Slově na den

1 J 3,1 Hleďte, jak velikou lásku nám Otec daroval: byli jsme nazváni dětmi Božími, a jsme jimi. Proto jsme světu cizí, že nepoznal Boha.


Jsi Boží dítě. Odvěků chtěné a milované. Nechej tento verš zapadnout hluboko do svého srdce. Vracej se k němu přes den, opři se o něj.


zdroj: jump.signaly.cz

Zobrazeno 1344×

Komentáře

akrimka

hurááááá....myslím, že být Boží dítě je super, být pravdivý za každou cenu a nepodléhat módním zvykům...asi tak:-)

floweret

Tak co, jsme světu cizí? Nebo se s ním kamarádíme, přebíráme jeho způsoby... a v mnoha situacích by nás od lidí světa nikdo nerozpoznal? Jestli jo, tak to máme pěkný průšvih, který by bylo vhodné urychleně řešit... protože to signalizuje, že s naším duchem není něco v pořádku - nelze být kamarád se světem a s Bohem zároveň... každý si musí vybrat jen jediné... buď být dítětem světa - potažmo ďábla, nebo být dítětem Božím - tedy tím, kdo se na Boha bude plně spoléhat a poslouchat Ho...<br />
Pro ty, kdo se spoléhají na Boha, ne na lidi, je toto slovo úžasným povzbuzením, na kterém může stát.... Bůh ve své velké lásce vymazal náš hřích, smířil nás se sebou a dal nám dědictví, které si nijak nemůžeme zasloužit... a to všechno zadarmo - jen z lásky...

Judiinka

Úžasný úryvek...Je v něm taková hloubka citu, až to zaráží, jak je vůbec něco takového možné... Když jsem to četla, úplně mi přeběhl mráz po zádech, jak bylo krásné si to uvědomit :-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka