Denní zamyšlení s Písmem

Vztah k Bohu

18. 7. 2010 23:59

Možná Ti všechny ty texty připadají pěkné nebo taky ne, ale každopádně můžeš mít pocit, že se Tě nijak moc netýkají, osobně se Tě nedotýkají. A že bys možná vlastně chtěl, aby se Tě nějak dotýkaly. Že se tu stále mluví o Bohu, o Ježíši, ale Ty k Ježíši nic zvláštního necítíš. No tak máš ho nějak rád, to ano, ale nic moc víc. Vztah k Ježíši je dar a Bůh Ti jej chce dát, pokud o něj stojíš. Pokud chceš, pros celý tento týden o dar vztahu ke Kristu. Ať On sám se Ti dá poznat a dotkne se Tvého srdce.


1.den J 7,37-39 Můj Pane, žízním po vztahu s Tebou, po vztahu pravdivém a živém, po vztahu skutečném. Možná svou žízeň ani necítím, jak je ve mně hluboko skrytá, možná ji ani nechci cítit, protože se cítím zklamaný, Tebou, lidmi, sebou samým. Přicházím takový/á jaký/á jsem, se vším, co nesu ve svém srdci. Prosím přijď. Přijď a ujmi se mě.

2.den Ž 42 Modli se skrze dnešní žalm, zůstaň u verše, který je pro Tebe důležitý. Modli se třeba jen prostým opakováním tohoto verše. Stůj před Pánem takový/á, jaký/á jsi.

3.den J 14,18-27

4.den J 15,7-17 Zůstaň u verše, který je pro Tebe důležitý.

5.den Ef 3,14-21Přečti si dnešní text a pomodli se jej v první osobě, sám za sebe. Vztáhni na sebe prosby, které Pavel pronesl za Efezany. Kristus se Ti chce dát poznat.

6.den Iz 44,1-3

7.den Fil 3,7-14 Modli se dnes s apoštolem Pavlem, aby se Ti Pán dal poznat, jako se dal poznat jemu. Aby On sám uchvátil Tvé srdce, aby Ti Kristus byl nade všecko.

 

zdroj: jump.cho.cz

Zobrazeno 1111×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka